Встановлення сучасного спортивно-ігрового обладнання на ігрових майданчиках в ЗДО №131 Брав участь

Доданий
12.09.2019
Номер
93
Освітні та медичні проекти

Метою проекту є покращення умов перебування дітей в ЗДО№ 131, зробити прогулянки більш цікавими і корисними, забезпечити безпеку дозвілля дітей, замінити старі дитячиі ігрові споруди на сучасні.
Проект передбачає модернізацію 6-ти ігрових осередків та встановлення обладнання на спортивний майданчик, які б відповідали сучасним освітнім вимогам.

Автор проєкту
Любомира
Любомира Беднарчик
Бюджет
600 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Антоновича В., 109А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Реалізація даного проекту дасть можливість:
-придбати та встановити ігрове та спортивне обладнання на майданчиках закладу відповідно до сучасних вимог Державного Санітарного регламенту для Закладів дошкільної освіти, що забезпечить дітям змогу задовільнити свої бажання і потреби в ігровій діяльності, комфортно і з користю для здоров’я.
Педагоги зможуть забезпечувати якісні умови для реалізації сучасних освітніх програм і завдань у сфері дошкільної освіти.
Батьки вихованців закладу і дітей мікрорайону матимуть змогу відпочити разом з дітьми у час відповідно до режиму закладу.
Реалізація проекту сприятиме поєднанню зусиль територіальної громади міста у важливій справі – формуванні здорової особистості дитини.

Фотографії