Перепланування частини вул. Д. Яворницького ( виготовлення проекту) Відхилений

Доданий
11.09.2019
Номер
81
Інші проекти

Пропонується виготовити проект реконструкції ділянки вулиці Д. Яворницького ( на відтинку від примикання до вул Караджича і до будинку №8 ) з удосконаленням організації руху а саме забезпечити розмежування учасників руху - пішоходів і автомобілів, передбачити тротуари, встановити дорожні знаки, оновити дорожнє покриття, нанести дорожню розмітку та ін.

Автор проєкту
Ростислав
Ростислав Сабан
Бюджет
110 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Дмитра Яворницького, 5, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Перепланування частини вул. Д. Яворницького ( виготовлення проекту)
а саме ділянки від будинку №8 до примикання з вул. Караджича. Поточний стан вулиці потребує капітального ремонту дорожнього покриття. Крім того планування вулиці не передбачає тротуарів для пішоходів, при цьому там існує дуже інтенсивний рух, по вулиці діти щоранку йдуть в школи і садочок. У цей самий час на даній ділянці вулиці інтенсивний рух автомобілів в обох напрямках.
Пропонується виготовити проект реконструкції даної ділянки вулиці Д. Яворницького з удосконаленням організації руху, а саме забезпечити розмежування учасників руху - пішоходів, автомобілів і велосипедистів, передбачити тротуари, встановити дорожні знаки, оновити дорожнє покриття, нанести дорожню розмітку та ін.

Фотографії