Кафе-їдальня " Смаколик" у СЗШ № 29 ( капітальний ремонт харчоблоку) Реалізований

Доданий
11.09.2019
Номер
77
Освітні та медичні проекти

Основна мета проекту – створення комфортних умов для організації якісного та раціонального харчування школярів, збільшення посадкових місць шляхом модернізації кафе-Їдальні. Їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це не тільки місце, де можна смачно пообідати, але й зона відпочинку, де повинен панувати комфорт, позитивна атмосфера.

Автор проєкту
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
Сухомлинського вулиця, Львівська міська рада, Винники

Опис

Розширений опис проекту

Основна мета проекту – створення комфортних умов для організації якісного та раціонального харчування школярів, збільшення посадкових місць шляхом модернізації їдальні-кафе. Їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це не тільки місце, де можна смачно пообідати, але й зона відпочинку, де повинен панувати комфорт, позитивна атмосфера.
Щороку кількість учнів в нашому закладі зростає, на даний момент в нашій школі навчається 1343 дитини. Усі учні початкової школи та діти соціальних категорій школи забезпечені безоплатними сніданками.
На базі нашого закладу готують їжу для учнів СЗШ №47 та СЗШ «Берегиня».
Використання нового обладнання та збільшення посадкових місць сприятиме швидкому приготуванню здорової їжі для дітей та збереженню їх здоров’я .

Фотографії