Ігровий майданчик для учнів загальноосвітньої школи «Дивосвіт» Реалізований

Доданий
11.09.2019
Номер
76
Освітні та медичні проекти

Постійна фізична активність - одна із важливих умов розвитку дитини молодшого шкільного віку. У ЗШ "Дивосвіт" навчаються учні 6-10 років. Щонайменше двічі на день вони перебувають на свіжому повітрі. Вуличних дитячих комплексів на подвір'ї школи немає. Тому основне завдання проекту - створити простір, де б діти могли проводити свій активний час під час перерв, прогулянок на свіжому повітрі.

Автор проєкту
Анна
Анна Байовська
Бюджет
599 450 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Кирила Трильовського, 24, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Постійна фізична активність - одна із важливих умов розвитку дитини молодшого шкільного віку. У ЗШ "Дивосвіт" навчаються учні 1-4 класів. В режимі роботи школи є щоденні прогулянки.Щонайменше двічі на день учні перебувають на свіжому повітрі. Простір для дитячого відпочинку великий. Однак є проблема вуличних дитячих ігрових комплексів. Немає ні тренажерів, ні спортивних споруд, ні дитячих ігрових майданчиків.
Тому основне завдання проекту - створити простір, де б діти могли проводити свій активний час під час перерв, прогулянок на свіжому повітрі. Заплановано встановити ігрові споруди для лазіння, для ходьби з перешкодами, для настільних ігор, гойдалки. Це дасть можливість вирішити проблему активного відпочинку на свіжому повітрі, а також часткового використання майданчика для занять з фізкультури та дослідницької діяльності.

Фотографії