Коворкінг-центр «NULP Hub» на базі Національного університету «Львівська політехніка» Відхилений

Доданий
15.09.2019
Номер
227
Освітні та медичні проекти

Організація робочого простору і прагнення до формування спільноти та внутрішньої культури серед студентів. Поєднання мультимедійної, відпочинкової та робочої зон. Співпраця з буфетною зоною.
Учасники мають можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному, на відміну від роботи вдома, а також організовувати події (лекції, воркшопи, майстер-класи тощо).

Автор проєкту
Софія
Софія Яріш
Бюджет
510 370 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
вул. Карпінського, 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На території Львівської політехніки є потреба у місці, де є можливість студентам зупинитись під час перерв, відпочити, попрацювати та влаштовувати події, запрошуючи різних лекторів та перекусити. Наразі найпопулярніше місце серед політехніків є їдальні у Харчовому комбінаті Ця будівля має 3 поверха і вміщує у собі багато відвідувачів. Ми хочемо, щоб ця будівля була більш сучасною, комфортною для перебування та могла забезпечити потреби студентів та викладачів. Встановлення розеток, косметичний ремонт, оснащення сучасною технікою, закупівля стільців- це важливо для кожного студента.
Коворкінг дозволить знизити емоційну напругу учнів, тут можна буде перекусити, попрацювати з компьютером, провести лекцію, подію, чи поспілкуватись.
Проект поєднає мультимедійну зону,профорієнтаційну базу, простір для спілкування і все це у поєднанні з роботою буфету.

Фотографії