Окультурення площі Коліївщини Брав участь

Доданий
15.09.2019
Номер
204
Інші проекти

Площа Коліївщини є найзатишнішою площею Львова та криє у собі величезний культурний потенціал. Проте зараз площа знаходиться у плачевному стані та слугує домівкою для безхатьків та алкоголіків. Ми хочемо це змінити та для цього пропонуємо декілька простих кроків - зробити яскраве красиве освітлення, реорганізувати зону громадського відпочинку та візуально оновити сам простір площі.

Автор проєкту
Теодор
Теодор Нещадим
Бюджет
538 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
пл. Коліївщини, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Зараз площа Коліївщини знаходиться у плачевному стані - занедбана, неохайна та слугує домівкою для безхатьків та алкоголіків. Метою проекту є створення культурного громадського простору, відведення девіантних громадян та приваблення митців та культурних діячів. Співпраця бізнесів, мешканців та міської влади може перетворити площу Коліївщини у комфортний простір та елітарний район центру. Конкретні кроки:
- встановлення освітлення на площі
- встановлення антивандальних лавок та вуличних крісел
- впорядкування зони озеленення
заміну покриття центрального острівця
- встановлення велопарковок
- встановлення чотирьох смітників
- Встановлення арт-об’єкту у колодязі, який також перешкоджатиме вандалізму. Проект арт-обєкту обиратиметься за допомогою конкурсу.
Жодної комерційної діяльності не передбачено. Дуже важливо забезпечити якісне прибирання та патрулювання площі у вечірній час.

Фотографії