Студентський коворкінг в центрі Львова Відхилений

Доданий
15.09.2019
Номер
202
Освітні та медичні проекти

Студентський коворкінг - це хаб, що єднає студентів Львова в одному місці для вирішення робочих питань, реалізації студентських проектів, місце, в яке можна прийти та підготуватись до семінару, провести зустріч членів студентської організації, організувати лекцію поза навчальним планом та просто посидіти в затишку за філіжанкою кави.

Автор проєкту
Бюджет
446 641 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
вул. Січових Стрільців, 19, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Скільки у Львові відкритих просторів чи коворкінгів для студентів? Пошуковик показує поодинокі простори в деяких університетах, один з багатообіцяючих проектів вже кілька років поспіль знаходиться у реалізації.
Скільки у Львові студентів? Інформація різниться - але цифри становлять 110 - 120 тисяч студентів. Тобто, на 120 тисяч студентів у Львові працює декілька студентських просторів.
Проект створений для збільшення кількості коворкінгів для студентів у Львові. Кожен студент знає, як важко буває робити домашнє завдання в гуртожитку, знайти місце для проектів та і для простого відпочинку. Місце, в якому не треба ні за що платити - просто прийти та відпочити чи попрацювати.
Ми хочемо, щоб студент у Львові, що був визнаний молодіжною столицею України, почував себе комфортно та мав місце для самореалізації. Для цього просимо підтримати проект та поліпшити життя студентів міста.

Фотографії