"Стежкою до Леннона" нове життя скверу Джона Леннона. Реалізований

Доданий
15.09.2019
Номер
194
Інші проекти

Проект передбачає:
-влаштування оглядового майданчика з вимощенням портрету Джонна Леннона
-влаштування першої черги пішохідних доріжок, котрі об'єднають існуючі тренажерний майданчик та волейбольне поле із проєктованим оглядовим майданчиком та мініфутбольним полем
-встановлення лавок та урн для сміття
-озеленення території новими насадженнями
-розчищення території скверу від чагарників та сміття

Автор проєкту
Бюджет
599 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Джона Леннона, 39, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Створений у 2002 році сквер Джона Леннона знаходиться у північній частині міста Львова.Довгі роки він нагадував сміттєзвалище.Силами громади у 2016 році розпочалось нове життя даної зеленої зони. Спочатку було збудовано тренажерний майданчик.Опісля за сприяння забудовника, чиє будівництво ведеться поряд, збудовано волейбольне поле. Ще цього року має розпочатись будівництво міні футбольного поля зі штучним покриттям. Всі ці споруди не зв'язані між собою доріжками.У суху погоду ще можна пройтись по скверу, а от після атмосферних опадів він перетворюється на непрохідну зону.
Особливістю скверу є його горбиста місцевість.На пагорбі що знаходиться практично посеред скверу буде облаштований оглядовий майданчик з вимощенням портрету Джона Леннона.Цей майданчик буде зв'язано доріжками з існуючими спортивними спорудами.Для зручності та відпочинку відвідувачів скверу будуть встановлені лавки.

Фотографії