Будівництво міні футбольного майданчика на Демнянській Відхилений

Доданий
15.09.2019
Номер
193
Інші проекти

Метою проекту є створення умов для фізичного розвитку та популяризацію здорового способу життя серед молоді та мешканців. Також це посприяє об'єднанню та здружити молодь мікрорайону за допомогою різних подій та змагань, які проводитимуться на майданчику.

Автор проєкту
Михайло
Михайло Батіг
Бюджет
1 050 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Демнянська, 26, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Футбольне поле буде чудовим додатком який закриє мінус відсутності таких полів у мікрорайоні та підвищить зацікавленість молоді до фізичного здоров’я та спорту. Це збільшить час проведений на свіжому повітрі та зменшить впливу сучасних гаджетів.
Проект враховує наявні облаштовані майданчики та ділянки у мікрорайоні, щоб не перенасичувати його одноманітними об'єктами.
Збудованим полем щодня буде користуватись молодь навколишніх будинків якій вже не цікаво на дитячих майданчиках.Вони зможуть проводити там час та безпечно грати у різні спортивні ігри, проводити щотижневі змагання (які з радістю організують жителі прилеглих будинків).
Єдиною проблемою у реалізації може стати відсутність ділянки на схемі розміщення спортивних майданчиків Львова. Але, оскільки місто розвивається, ми вбачаємо необхідність додати цю ділянку до даної схеми (про це мешканцями буде подано звернення окремо)

Фотографії