"Майстерка та майстерня для учнів ліцею "Інтелект" " Реалізований

Доданий
14.09.2019
Номер
177
Освітні та медичні проекти

З метою всебічного розвитку, здобуття стійких навичок соціалізації; ознайомлення з основами організації виробництва; формування позитивного ставлення до праці, свідомого вибору професії, у закладі планується створити міні-майстерню та майстерку, у яких учні зможуть працювати з деревом, металом, вирізати з фанери, шити, вишивати, готувати, створювати вироби у різних техніках з різних матеріалів.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Ништа
Бюджет
599 500 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Запорізька, 20, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Сучасне життя стрімко змінює нас усіх. Особливо це стосується дітей, котрі з пелюшок диджиталізовані, не вміючи ще читати, писати, себе обслуговувати, вони уміло поводяться з технічними засобами. З часом це стає звичкою, способом життя, а "робота руками" відходить на задній план.
З метою всебічного розвитку, здобуття стійких навичок соціалізації ліцеїстів; ознайомлення з основами організації виробництва; формування позитивного ставлення до праці, правильного вибору професії, розвитку творчих здібностей учнів, у закладі планується створення міні-майстерні та майстерки. Це два приміщення, у яких буде обладнано місця для проведення уроків трудового навчання, різноманітних гуртків, організації тематичних майстер-класів. Ліцеїсти зможуть працювати з деревиною, металом, вирізати з фанери, шити, вишивати, готувати, створювати вироби у різних техніках з різноманітних матеріалів.

Фотографії