Капітальний ремонт частини території ЗДО №33 ЛМР на вул. В.Великого, 13-А у м. Львові Брав участь

Доданий
14.09.2019
Номер
174
Освітні та медичні проекти

Фінансується закладів дошкільної освіти є недостатнім, старе асфальтне покриття є в незадовільному стані. Тому, є потреба заміна старого асфальтного покриття на бруківку на території ЗДО №33 ЛМР на вул. В.Великого, 13-А у м. Львові.

Автор проєкту
Маркіян
Маркіян Тарасенко
Бюджет
599 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 13А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Створення сприятливих та безпечних умов благоустрою під час навчально-виховного процесу дітей дошкільного віку на прогулянці за будь-яких погодних умов (відновлення твердого покриття - заміна старого асфальтного покриття на покриття з фігурних елементів мощення (ФЕМ) та встановлення нових бетонних бордюрів).
Тверде покриття в жахливому стані: асфальт пошкоджений, поверхня не рівна, горби від коріння дерев, ями, тріщини, асфальт частково відсутній), бордюри (поребрики) пошкоджені та частково відсутні. Територія садочку не є безпечною через незадовільний стан твердого покриття (асфальту).
Заміна твердого покриття на кольорову бруківку дозволить дітям садочку отримувати фізичне та естетичне задоволення та попередить дитячий травматизм під час перебування дітей в садочку.

Фотографії