Універсальна зала Брав участь

Доданий
14.09.2019
Номер
160
Освітні та медичні проекти

Cтворення сучасного медіа центру на базі бібліотеки. Мета - залучення дітей до читання, створення простору для спільної роботи та відпочинку дітей, зацікавленість у використанні електронних засобів не тільки для ігор, а й для розвитку свого інтелекту.

Автор проєкту
Бюджет
570 083 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Зубрівська, 30, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Cтворення сучасного медіа центру на базі бібліотеки. Потреба - сучасний простір для читання та розваг учнів 1-4 класів, пошуку та опрацювання інформації для учнів 5-11 класів. Для цього потрібно зробити ремонт приміщення бібліотеки та книгосховища, здійснити заміну освітлення, закупити нові меблі та мультимедійне обладнання.
У приміщенні можна проводити зустрічі із цікавими людьми, проводити обговорення прочитаної книги. Мета - залучення дітей до читання, створення простору для спільної роботи та відпочинку дітей, зацікавленість у використанні електронних засобів не тільки для ігор, а й для розвитку свого інтелекту.
Проект розрахований більше на учнів 1-4 класів, оскільки вони є наймасовішими відвідувачами бібліотеки. Також він буде сприяти розширенню читацької аудиторії серед учнів 5-11 класів.

Фотографії