Мистецький простір Брав участь

Доданий
13.09.2019
Номер
153
Освітні та медичні проекти

Дизайнерський проект переоблаштування одного з кабінетів ЛАГ під комфортний, багатофункційний, універсальний простір для організації інтерактивних чи розважальних заходів, концертів та урочистостей, педагогічних форумів і воркшопів (на які зараз гімназії бракує приміщення), що формуватимуть з гімназистів майбутніх лідерів та буде іміджевим елементом перед європейськими освітніми партнерами.

Автор проєкту
Михайлина
Михайлина Демчина
Бюджет
599 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
вул. Степана Бандери, 14, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Метою роботи Львівської академічної гімназії є надання можливості 730 гімназистам отримати не лише якісні знання, а й можливість розвивати свій потенціал. Для цього до гімназії запрошуємо митців, волонтерів, АТОвців, бізнес-тренерів та підприємців, що своїм прикладом ведуть до успіху. Щороку ЛАГ приймає гостей, партнерів по освітніх програмах з Польщі, Німеччини, Португалії.
Проте реалізувати усі ці заходи гімназистам доводиться в орендованих приміщеннях НУ «Львівська політехніка», оскільки в самій гімназії немає актового залу. Жодна аудиторія не є достатньо облаштована під такі заходи.
Академічна спільнота гімназії розробила дизайнерський проект переоблаштування одного з кабінетів ЛАГ під багатофункціональний простір для організування інтерактивних, розважальних, концертних та урочистих заходів, педадогічних форумів, воркшопів, що формуватимуть з дітей майбутніх лідерів.

Фотографії