АКОРД (Акустичне Концертне Оформлення – дарує Радість Дітям) Реалізований

Доданий
13.09.2019
Номер
146
Інші проекти

Звукове, світлове обладнання та облаштування залу для організації концертів у Львівській державній школі мистецтв №9 (адреса м. Львів-Винники, вул. Ринок, 4) . Школа щороку організовує велику кількість культурних заходів для громадськості міста Винники. Якісне звукове, світлове обладнання та належне облаштування залу необхідним для успішного проведення концертів.

Автор проєкту
Ярослав
Ярослав Харун
Бюджет
508 906 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
Львівська міська рада, Винники

Опис

Розширений опис проекту

Львівська державна школа мистецтв (адреса м. Львів-Винники, вул. Ринок, 4) щороку організовує велику кількість культурних заходів для громадськості міста Винники. А саме концерти приурочені важливим датам з історії нашої держави, Дню незалежності, створенню УПА, Різдвяні концерти та концерти присвячені творчості Т. Г. Шевченка, М. Шашкевича, В. Івасюка, М. Скорика, І. Білозіра та інших видатних українських постатей.
Школа здійснює основну роль у культурному та естетичному вихованні дітей Винник. Однак проблемою в організації концертів є відсутність сучасного технічного забезпечення заходів. Якісне звукове, світлове обладнання та належне облаштування залу є необхідним для проведення концертів, допоможе учням якнайкраще продемонструвати свої вміння на сцені, забезпечить комфортні умови виконавцям та естетичне задоволення шанувальникам мистецтва у м. Винники.