Обладнання спортивно-оздоровчого комплексу "Джура" Відхилений

Доданий
13.09.2019
Номер
113
Інші проекти

Пропонується обладнати спортивно-оздоровчий комплекс «Джура» на місці недіючого спортивного майданчика (частково висаджені дерева і росте бур’ян) без знищення зелених насаджень. Передбачено встановлення для дітей віком 3-12 років дитячих ігрових комплексів, гойдалок, пісочниці та для жителів і студентської молоді спортивно-гімнастичного комплексу для занять воркаутом і мультифітнес станції.

Автор проєкту
Ярослав
Ярослав Даць
Бюджет
596 161 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
Випасова вулиця, 9, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Майданчик згідно плану земельної ділянки розташований у Шевченківському районі м.Львова між вулицями Плужника і Випасовою ( 7, 9 ,11) та Варшавською 104а. Він у даний час не використовується за призначенням. Поруч із ним знаходяться 4 гуртожитки, в яких проживають студенти, сім'ї з дітьми. На прилеглій до гуртожитків і будинків території відсутні ігрові дитячі та спортивні майданчики для відпочинку, розваг та занять воркаутом.
Діти різного віку розважаються на тротуарах, прибудинкових територіях і дуже часто на проїжджих частинах вулиць.
Планом розвитку м.Львова на 2020 рік передбачено облаштування дитячих та спортивних майданчиків. Включення до нього і вище названого спортивно-оздоровчого комплексу «Джура» допоможе мешканцям цього мікрорайону вирішити питання з їх оздоровлення, залучення до занять фізичною культурою.

Фотографії