Спортзал ЛУГГ ім. О. Степанів або як полюбити фізкультуру Брав участь

Доданий
13.09.2019
Номер
112
Освітні та медичні проекти

Спортзал і допоміжні приміщення збудовані понад 100 років тому, і на даний момент перебувають у жахливому стані. Відсутні: гардеробні для хлопців, душові, туалети, вентиляційна система, нормальне освітлення, спортивне обладнання. Cтіни, підлога, стеля, вимагають оновлення.
Діти-це наше майбутнє, прагнемо щоб вони займалися у гідних умовах.

Дизайн проект розроблений студією O. M. Shumelda

Автор проєкту
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Олени Степанівни, 13, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Проект скерований на покращення матеріально-технічної бази гуманітарної гімназії ім.О.Степанів, а саме оновлення приміщення спортзалу та допоміжних приміщень, які збудовані ще на початку 20 ст. З того часу жодного разу в них не проводилося комплексного ремонту. На сьогодні відсутні гардеробні, душові та туалети. Немає системи вентиляції та нормативного освітлення, а покриття стін та підлоги є фізично зношеними. Спортивний інвентар або не придатний до вжитку, або фізично і морально застарілий. Таким чином, є нагальна потреба в оновленні спортзалу та допоміжних приміщень, для повноцінного розвитку учнів, їхнього здоров'я та дозвілля.
Урок фізкультури в школі -- це не лише розвага, це початок формування особистості та запорука якісного майбутнього наших дітей.

Фотографії