Територія розвитку та відпочинку для мешканців мікрорайону Реалізований

Доданий
12.09.2019
Номер
109
Інші проекти

Територія розвитку та відпочинку шляхом облаштування громадського простору із встановленням обладнання для відпочинку, навчання, ігор та активного дозвілля для всіх категорій мешканців мікрорайону.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Бура
Бюджет
599 550 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 55, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Дана ділянка розташована між будинками та закладами освіти в районі вулиці Володимира Великого і на сьогодні зовсім не використовується.
Облаштування території передбачає встановлення гарних сучасних лавочок, столів, спортивного та ігрового обладнання відповідно до потреб різних категорій мешканців, а саме забезпечить активний відпочинок і можливість навчатись дошкільнятам та учнівській молоді мікрорайону, а також забезпечить комфортний відпочинок для літніх громадян.
Навколо буде облаштовано велостоянку та паркувальні місця для автомобілів , в тому числі паркомісця для інвалідів, що вирішить багато незручних моментів для мешканців та людей, які під’їзджають до будинків чи закладів освіти.
В результаті реалізації проекту нікому не потрібна територія стане простором розвитку, навчання, відпочинку та спілкування для всіх категорій громадян.

Фотографії