Дитячий майданчик "Веселка" на території ЛНВК школи-садка "Провесінь" Брав участь

Доданий
13.09.2017
Номер
91
Освітні та медичні проекти

Сучасний і якісний ігровий майданчик - запорука гарного настрою і хорошого фізичного розвитку дітей під час прогулянки.Але на жаль діти з групи "Веселка" змушені гуляти серед застарілих і небезпечних конструкцій з часів дитинства їхніх батьків.Діти мріють про нові,цікаві і безпечні каруселі, гойдалки, гірки.Новий майданчик покращить умови виховного дозвілля на свіжому повітрі вихователям і діткам.

Автор проєкту
Ігор
Ігор Каленський
Бюджет
207 180 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Глинянський Тракт, 151Б, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Встановлення і облаштування нового ігрового майданчика для дітей з групи "Веселка" ЛНВК школи-садка "Провесінь" є вкрай необхідним.Адже конструкції на території діючого майданчика є застарілими,небезпечними І травматичними.Підтримання майданчика у більш-менш належному вигляді здійснюється спільними зусиллями батьків і вихователів.коштів на оновлення майданчика немає. Реалізація даного проекту, запропонованого батьками, дасть можливість сучасно і безпечно облаштувати дитячий майданчик ,що позитивно вплине на покращення фізичного, естетичного і розумового розвитку дітей.
Згідно проекту передбачається демонтаж старих і монтаж нових елементів ігрового майданчика( гірка "Малюк",машинка з гіркою,карусель, 4 лавки,гойдалка-балансир, стіл"Мухомор" з стільцями).Завдяки цьому прогулянки наших дітей на свіжому повітрі стануть цікавими,пізнавальними,активними і радісними. А це сприяє гарному фізичному і розумовому розвитку дітей.

Фотографії