Інклюзивний майданчик Брав участь

Доданий
12.09.2017
Номер
79
Спорт

Унікальний для Львова дитячий майданчик,який орієнтований першочергово на малечу з інвалідністю.

Автор проєкту
Гелена
Гелена Білик
Бюджет
460 100 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Хуторівка, 36, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Останні два роки львів'яни активно боролися за збереження стадіону "Сільмаш". Велику частину стадіону зараз через суд міська рада відсуджує на потреби міста. Але біля неї існує велика територія малого тренувального поля. Саме на ній відбувається активне життя - діти грають футбол, мами гуляють з малечею, люди відпочивають родинами і т.д. Прийшов час проекту з реалізації якого ми будемо мати і мале тренувальне поле (в чаші займаються лише професійні клуби), і тренажери, і скейтпарк, і майданчик для дітей, і волейбол з баскетболом, маршрути для вигулу собак.
"Сільмаш" - єдина зона, що залишилась нам для відпочинку, все навколо забудовано багатоповерхівками, а інфраструктура вмирає. Якщо проект не реалізується, то забудові малого поля на стадіоні "Сільмаш" нічого не перешкоджатиме. Наші діти будуть гуляти у під'їздах.
Завдяки хорошому транспортному сполученню користуватися цим простором, якого у Львові ще нема, зможуть всі охочі, а у районі нарешті буде місце для громадських і спортивних заходів.
Проект, який буде реалізовуватись в рамках "Громадського бюджету" - це лише частина великого проекту. За додаткові кошти буде побудовано скейтпарк, а також влаштовано благоустрій і зона відпочинку на даній території.
Стадіон "Сільмаш" має багату історію - з нього почалась історія львівського футбольного клубу "Карпати".
Тому закликаємо всіх підтримати наш проект і вже за рік спільно проводити час на облаштованій для всіх території на стадіоні!

Фотографії