Затишний внутрішній шкільний дворик для учнів НВК «Гроно» Брав участь

Доданий
12.09.2017
Номер
71
Освітні та медичні проекти

НВК "Гроно" є правонаступником СЗШ №64. Тривалий час розбитий старий дворик не використовується за призначенням, і потребує реконструкції.
Оновлений внутрішній шкільний дворик – це місце відпочинку на свіжому повітрі та неформального спілкування учнів, можливість проведення сучасних пленерних уроків, флешмобів, тренінгів, дискусій.
Підтримайте проект, подаруйте учням новий дворик!

Автор проєкту
Сомик
Сомик Петрівна
Бюджет
1 087 970 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Вигоди, 27, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Проблема благоустрою шкільної території стала однією з найактуальніших у нашому навчальному закладі. Розбитий старий внутрішній дворик не використовується за призначенням, гімназисти не мають змоги активно відпочивати на свіжому повітрі під час перерв та спілкуватися в колі друзів.
Оновлений сучасно облаштований шкільний дворик дасть можливість учням вийти на вулицю за ковтком повітря та забезпечить створення розвивального середовища, екологічно сприятливого життєвого простору, оптимізацію рухового режиму, виховання культури спілкування, естетичних смаків, дотримання гармонійних, доброзичливих взаємин між учнями і педагогами.
Даний проект має наступні переваги: може бути місцем проведення семінарів, читання віршів, сучасних пленерних уроків, шкільних свят, неформальних нарад, тренінгів, дискусійних платформ. У позаурочний час дворик буде відкривати свої двері для переглядів фільмів, організації презентацій, семінарів, зустрічей, проведення інсталяцій та постійних культурних заходів. Крім того, створена інфраструктура дасть людям з особливими потребами можливість доступу та користування спільним простором.

Фотографії