Пішохідний міст через колію з вул.А.Головатого на вул.Сулими Відхилений

Доданий
27.08.2017
Номер
7
Дорожнє господарство

Щоразу, прогулюючись вулицею Антона Головатого, наштовхуюсь на проблему переходу через колію, аби потрапити на Окружну. На сьогоднішній день там існує стежка з камінюк, дощок, арматури, старої битої керамічної плитки, металевих труб та швелерів. Весь цей мотлох імітує сходи для спуску до колії, аби не послизнутись на вологій траві чи багнюці після дощу. Цей шлях є дуже популярним, але небезпечним.

Автор проєкту
Руслан
Руслан Калиновський
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Мостова, 24, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Щоразу, прогулюючись вулицею Антона Головатого, наштовхуюсь на проблему переходу через колію, аби потрапити на Окружну. На сьогоднішній день там існує стежка з камінюк, дошок, арматури, старої битої керамічної плитки, металевих труб та швелерів. Весь цей мотлох імітує сходи для спуску до колії, аби не послизнутись на вологій траві чи багнюці після дощу. Цей шлях є дуже популярним, адже колія розділяє єдиний мікрорайон навпіл, тому ним користується багато людей з різних причин: найменші мешканці змушені долати цю перешкоду аби вкотре щоранку відвідати Дитячий Садок №128 і зустрітися із своїми приятелями; мешканці трохи старші – регулярно відвідують школу №77 та Львівський фізико-математичний ліцей і, вони теж змушені долати цю небезпечну перепону декілька разів на день; спортсмени та романтики ходять через колію на стадіон Сільмаш розім’яти суглоби нижніх кінцівок після 8-ми годинного робочого дня в тісному офісі та насолодитися теплим зоряним вечором сидячи в густій траві; автомеханіки-любителі кожного дня йдуть через колію у Гаражний кооператив "Космос", аби відвідати свою «ластівку» - Москвич 412, який дістався у спадок від тата, і вкотре відрегулювати кермову рейку, що знову стукає. …і знову дружина буде лаяти, що пізно повернувся додому (..і знову небезпечною стежкою вночі через колію); прихожани «Храму положення пояса пресвятої Богородиці УГКЦ» йдуть через колію щодня, а у вихідні і святкові дні й дуть сім’ями і родинами, щоб в молитві зцілити серце і душу у цьому стрімкому потоці життя, сповненого хаосом і несправедливістю.
І всі ці люди дуже хотіли б зробити свій щоденний шлях безпечним, не замислюючись про можливість травматизму. Цю проблему здатен вирішити пішохідний міст, адже йти до найближчого мосту на Городоцькій чи на Любінській так довго, а час такий дорогий. І механік-любитель швидше повернеться додому, і діти прийдуть зі школи неушкодженими.

Фотографії