Дитячий майданчик в НВК Школі-садку Софія Брав участь

Доданий
12.09.2017
Номер
62
Комунальне господарство

Дитячий садок практично не має ігрових елементів на території. Також нема дитячого майданчика і в парку «Залізні води»,тож цей безпечний простір буде пригоді й найменшим діткам які гуляють в парку із мамами та рідними,адже він буде розташований в тіні дерев цього чудового парку.

Автор проєкту
Марія
Марія Анісімович
Бюджет
298 800 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Мишуги О., 13А, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Задум проекту полягає у облаштуванні дитячого ігрового розвиваючого майданчика для дітей 3 – 7 років на території дошкільного навчального закладу.
Планується встановити
-тіньовий павільйон;
-дитячий будиночок;
-ігрову альтанку;
-пісочницю з кришкою;
-лавки паркові;
-металеві урни;
-кілька ігрових розвиваючих та навчальних комплексів, що сприятимуть організації змістовного відпочинку, цікавих ігор та виховних заходів з дітьми установи, облаштувати його ігровими елементами, щоб діти мали змогу активно та безпечно проводити час, експериментувати, робити свій вибір, адже це формує впевненість і креативність, забезпечує різнобічний розвиток дітей (розумовий, фізичний, естетичний); діти пізнають навколишню дійсність, зв’язки і взаємодію між об’єктами та явищами, аналізують їх. Розвивають допитливість, спостережливість, рухову активність. Адже правильно організоване розвивальне середовище сприяє соціалізації дитини, впливає на всі аспекти її розвитку. Слід створити умови для повноцінного інтелектуального, морального та естетичного розвитку особистості, її гуманізації.

Фотографії