Відновлення стадіону на Білогорщі. Завершальний етап Брав участь

Доданий
11.09.2017
Номер
45
Спорт

Завдяки проектам «Зробимо Львів кращим» (2016 рік), «Громади в дії» (2016-2017 роки) та пожертвам мешканців мікрорайону Білогорща вже зроблено вимірювально-планувальні роботи, частину дренажних робіт, огороджено територію для футбольного стадіону, висаджено газон. Розміри 72 на 105 метрів. Плануємо змонтувати систему поливу газону та встановити інвентарні приміщення (роздягальні, душові тощо).

Автор проєкту
Михайло
Михайло Семко
Бюджет
499 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Лаврівського І. (Білогорща), 22, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На сьогодні кількість мешканців Львова активно збільшується, але разом з тим виникають питання дозвілля та відпочинку дітей та дорослих у межах міста. Зараз є обмежена кількість доступних футбольних полів з трав’яним покриттям на яких дитячі та дорослі команди можуть проводити свої заняття.
Завдяки таким проектам як: соціокультурний «Зробимо Львів кращим» (2016 рік), «Громади в дії» (2016-2017 роки), який реалізовувався спільно з КП «Інститутом міста» та добровільним пожертвам мешканців мікрорайону Білогорща вже зробили вимірювально-планувальні роботи, закупили і висадили газон, зробили частину дренажних робіт та огородили територію для майбутнього стадіону за розмірами 90 на 60 метрів.
Самоорганізувавшись у громадську організацію «Добра громада» ставимо перед собою амбітні цілі нашого проекту - розвинути навколо стадіону в мікрорайоні Білогорща спортивно-оздоровчу територію для жителів мікрорайону та усіх мешканців м. Львова. Завдання створити можливості для заняття спортом для дітей та молоді.
Для цього плануємо наступні заходи: оформлення офіційних документів щодо збереження об‘єктів вже створеної соціальної інфраструктури - футбольного стадіону, дитячого майданчика, зони відпочинку.
Залучення молоді до спортивних занять через відкриття футбольних секцій дитячо-юнацьких футбольних шкіл.
Очікувана тривалість проекту 9 місяців.
Очікуваний бюджет: 499 600 грн.

Фотографії