Дитячий майданчик, мрія для дітей будинку №153 і їх сусідів, по вул.Тракт Глинянський. Відхилений

Доданий
10.09.2017
Номер
44
Спорт

У зв’язку зі значною кількістю дітей різного віку є потреба у реконструкції й встановленні дитячого ігрового майданчика з елементами спортивного комплексу. Нові споруди нададуть дітям та підліткам можливість проводити спортивні заходи, залучати їх до активності,вирішать проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді.
Велике подвір"я дає можливість спланувати цікавий і довгоочікуваний майданчик

Автор проєкту
Ольга
Ольга Даців
Бюджет
350 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Глинянський Тракт, 153, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Будинок №153, по вул.Тракт Глинянський, належить до ЖБК "Лисинецький тракт 180", він був зданий у 1986р. Мешканці будинку самостійно облаштовували прибудинкову територію (огорожу, насадження дерев, дитячий майданчик і т.д). Дитячий майданчик вже дуже старий і не відповідає стандартним нормам, а так як дітей різного віку є багато, їм немає де проводити активне, фізично-оздоровче дозвілля. Сусідні площадки буд.№ 153а і №147, також в жахливому стані, тому і їхні діти, бажають бачити новий і достойний майданчик. Оскільки наша прибудинкова територія є досить велика, озеленена, з огорожею, цей майданчик буде доцільний саме тут. Мешканці не мають коштів,
на самостійне створення повноціного майданчика, тому прагнуть втілення цього проекту для наших дітей! Адже діти це наше майбутнє!

Фотографії