Технічна модернізація та енергозбереження для Пласту у Львові Реалізований

Доданий
10.09.2017
Номер
43
Інші проекти

«Пласт» — національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді.
Найбільший осередок є у Львові, де налічується понад 1500 дітей. Заняття проводяться в 15 комунальних приміщеннях.
Даний проект спрямований на те, щоб забезпечити зменшення тепловтрат приміщень шляхом заміни вікон та для якісного проведення занять - оснащенням техніки.

Автор проєкту
Іванна
Іванна Герус
Бюджет
499 850 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
вул. Шептицьких, 16, Львів

Опис

Розширений опис проекту

«Пласт» — національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства.
Найбільшим осередком в Україні є Станиця Львів, де зараз налічується понад 1500 дітей. Заняття проводяться в орендованих приміщеннях, що є у комунальній власності. На даний момент це 15 приміщень. Два приміщення зараз повністю відремонтовані нашими силами. В 2 йдуть ремонти.
У приміщеннях вікна є старими та не щільно прилягають і тим самим не тримають тепло, несуть тепловтрати. Два вікна в приміщені в центрі міста потребують реставрації, оскільки будинок є пам'яткою архітектури.
Приміщення для занять потребують оснащення сучасною технікою, адже в цифровому світі необхідно за допомогою інтерактиву, який найкраще сприймається сучасними дітьми.
Також потребуємо оснащення для більш якісного проведення тренінгів та вишколів для волонтерів, котрі займаються із дітьми. Такі тренінги мотивують більше пластунів-волонтерів до виховницької діяльністі в організації.
Пласт готовий і надалі вкладати ресурси у розвиток приміщень, робити їх максимально сталим по своїй суті, ефективним та зручним середовищем для розвитку молоді. Але він потребує сприяння та підтримки громади міста Львова.

Фотографії