Парк науки та креативності Брав участь

Доданий
15.09.2017
Номер
303
Освітні та медичні проекти

Парк науки та креативності у Львові - це можливість для усіх охочих, насамперед дітей, побачити, почути, відчути, як працюють закони фізики. Це експериментальний майданчик, інструмент для вдосконалення навиків та набуття знань з природничих наук. Це громадський простір сімейного відпочинку та проведення відкритих уроків.

Автор проєкту
Олег
Олег Жовтанецький
Бюджет
1 716 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Галицький
Адреса
вул. Паркова, 3, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Місто Лева має сильні історичні традиції наукового та інноваційного розвитку. Інженерна справа, архітектура, математична школа, фізика, хімія, біологія та інші природничі науки створюють йому упродовж уже більш як 100 років реноме потужного інноваційного та наукового центру Східної Європи.
Сьогодні у Львові функціонують 16 наукових інститутів та товариств, 13 університетів, 7 академій, 6 інститутів, 27 професійно-технічних училищ та коледжів. На початок 2017/2018 навчального року у Львові налічувалося 115 тис. студентів вищих навчальних закладів різних акредитаційних рівнів.
Існує мережа наукових гуртків для школярів, працюють секції Малої академії наук. Однак, відсутня платформа, яка мала б виконувати функції координації інновацій та наукової діяльності в освітній сфері для школярів.
Таким місцем може стати Парк науки та креативності, де на відкритому просторі будуть розміщені об'єкти для експериментів та пізнання фізичних законів у дії.
Такий осередок науки та дозвілля може стати улюбленим місцем сімейного відпочинку, наукових пікніків та інтерактивних шкільних уроків.

Фотографії