Розумна зупинка "Галицький Лев" Відхилений

Доданий
15.09.2017
Номер
302
Комунальне господарство

Нещодавно на вул. Пулюя з'явився новий квартал з понад 1000 квартир, а разом з ним і потреба трансформувати місце під забір ТПВ та Зупинку на вимогу під відкритим небом у повноцінний простір з сучасним дизайном, кавоматом, резетками для зарядки, безкоштовним Wi-Fi та закритими контейнерами. Саме така зупинка відповідала б концепції розумного мікрорайону та гармонійно влилася в його інфраструктуру

Автор проєкту
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Пулюя І., 40, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Ми живемо в час урбанізації та високих технологій, на наших очах стрімко зростають нові житлові комплекси, які вносять свої корективи у потреби мікрорайонів Львова. Так сталося і з вул. Івана Пулюя після появи житлового масиву "Галицький Лев": колишня зупинка на вимогу вже втратила свою актуальність, адже з появою 13 нових будинків на понад 1000 квартир з'явилася необхідність мати поруч не просто зону для очікування громадського транспорту на узбіччі, а й повноцінне місце відпочинку, яке б стало функціональним доповненням до наявної інфраструктури кварталу.
Проектом передбачається огородження існуючої ділянки під збір ТПВ в закриту контейнерну площину, призначену саме для роздільного сортування (папір, скло, пластик), яка естетично відмежовуватиметься від зупинки. Саме приміщення під очікування автотранспорту буде у вигляді павільйону, західна сторона його буде прозорою, щоб було добре видно прибуваючі маршрутні автобуси. Освітлення керуватиметься фотоелементами. У випадку відсутності пасажирів буде майорити зелений, тобто водію, якщо в нього немає на вихід пасажирів, можна не зупинятись, а це економія часу і пального. Зупинка буде моніторитися відеонаглядом, за який відповідатиме охоронна фірма. В самому приміщенні і у радіусі 5-10 метрів буде дієти безкоштовний WiFi. На лавках будуть вмонтовані USB хаби для підзарядки мобільних пристроїв.
Інформаційне табло буде з сегментних світлодіодних індикаторів. На ньому можно буде побачити дату, час, температуру, тиск, вологість.
Буде встановлено також монітор з тачскріном і антивандальним склом, який може використовуватись для виводу різноманітною інформації для жителів і гостей міста так і реклами, яка буде окуповувати охорону та прибирання зупинки. Окреме місце буде відведено під кавомат, з допомогою якого час проведений в очікуванні транспорту смакуючи каву промайне зовсім швидко.
Щастя в дрібничках: нехай кожна хвилина нашого життя буде сповнена приємними моментами, навіть та, яка проходить в очікуванні транспорту. Розумна зупинка "Галицький Лев"- це місце, яке не захочеться покидати і до якого буде хотітися повертатися знову і знову...

Фотографії