Футбольний стадіон на території спортивного комплексу СЗШ№97 Реалізований

Доданий
15.09.2017
Номер
294
Спорт

В рамках реалізації проекту створення футбольного стадіону на території спортивного комплексу СЗШ№97 (вул. І. Миколайчука 18) запланована реконструкція футбольного поля розміром 90х45 м.
Реконструкція забезпечить створення сучасних умов для занять футболом, підвищить рівень здоров'я мешканців, в першу чергу дітям, молоді та дорослим.

Автор проєкту
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Івана Миколайчука, 18, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На сьогоднішній день однією з серйозних проблем в плані фізичного виховання дітей, молоді нашого мікрорайоні є відсутність спортивної інфраструктури, зокрема футбольних полів. Це стосується як міні-футбольних так і великих футбольних полів.
Футбольне поле СЗШ№97 (по вул. І.Миколайчука 18) перебуває в край незадовільному стані. Дренажна система не працює, що призводить до затоплення під час сильних дощів та танення снігу (див.фото).
Цим проектом передбачається облаштування сучасного футбольного стадіону, а саме:
- влаштування нового травяного рулонного газону
- встановлення нових воріт з футбольною сіткою
- облаштування тренерської лави
- облаштування трибун загальною кількістю 150місць.

Наявність сучасного футбольного поля розміром 90х45м. надасть можливість молоді та дорослим вести здоровий спосіб життя та урізноманітнити своє дозвілля грою на великому футбольному полі.

Реалізація нашого проекту забезпечить:
• розвиток футболу, фізичної культури та спорту серед дітей, молоді та дорослого покоління;
• збільшення кількості населення, яке займатиметься футболом, фізичною культурою і спортом під час проведення активного дозвілля;
• підвищення рівня залучення дітей, підлітків, молоді та дорослих до регулярних занять футболом;
• це стане початком у реалізації великого проекту створення сучасного спортивного комплексу СЗШ№97. А це в майбутньому: поля для волейболу, міні-футболу, баскетболу, тенісу, бадмінтону.

На оновленому стадіоні будуть проводитись шкільні, районні та міські спортивні змагання, які зможуть відвідувати жителі мікрорайону. Це сприятиме розвитку міської спортивної інфраструктури, популяризації здорового способу життя, появі нових талановитих футболістів.

Фотографії