"МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ" - дитячий і спортивний майданчик біля будинку 41 по вул. Виговського Брав участь

Доданий
15.09.2017
Номер
242
Комунальне господарство

Відновлення дитячого ігрового та спортивного майданчика, є вкрай необхідним для мешканців і дітей навколишніх будинків: по вулиці І.Виговського 41, 39 та Любінська 101, 101б, 103, 101а, 105, 107, 99, 99а, 99б, оскільки біля них такого немає.
Різноманіття спортивних та ігрових комплексів дозволить дітям будь якого віку знайти собі заняття за здоровим способом життя і з радістю провести вільний час.

Автор проєкту
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Виговського І., 41, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Я - ровесник нашого будинку 41 по вулиці Виговського, та його майданчика. Тут колись були лавочки, пісочниця, металеві гойдалки, навіть зварена з арматури ракета, спортивні бруси, турніки, та просто лавки для батьків, що доглядали своїх дітей.
А головне, чим ми пишалися - загороджений спортивний майданчик з височенними - вищими за дерева сітками.
Узимку цей майданчик перетворювався на льодове царство, де малеча, що грала у хокей за "наших", перемагала "інших", які приходили з сусідніх дворів, бо тільки у нас була "заповітна мрія дитинства" - власний дитячий і спортивний майданчик.
Йшли роки. Ми виросли. Дерева розрослися і постаріли, деякі від буревіїв вже зламані, а від майданчика залишився порепаний асфальт і МРІЯ !!!
Літні люди сидять на пеньочках від старих дерев, бо лавок нема, та й у болоті вони стояти не будуть. Але у них ще жевріє НАДІЯ побачити як ЗДІЙСНЯТЬСЯ МРІЇ їх онуків і правнуків.
Мої четверо дітей, питають, чи колись на нашому подвір’ї буде дитячий і спортивний майданчик. І я впевнено відповідаю: "ТАК, бо МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ !!!"

Очікуваний результат:
Забезпечення прав дітей, які гарантуються міжнародним та національним законодавством:
- право на безпечні умови для життя і здорового розвитку;
- право на рівень життя, достатній для фізичного, інтелектуального, морального, культурного, духовного і соціального розвитку;
Формування готовності молоді до соціально-значущих робіт, здорового і безпечного способу життя.
Організація дозвілля населення територіальної громади, в особливості дітей дошкільного віку, школярів та молоді.
Надання старшому поколінню спокійного і затишного місця для виховання майбутніх поколінь.
Благоустрій занедбаного двору для відпочинку дорослих і дітей.

В межах даного проекту пропонуються раціонально облаштувати:
- затишний дитячий майданчик для відпочинку дітей, без дорікання мам на шум молоді, яка займається спортом в іншій частині подвір’я;
- майданчик з лавочками для відпочинку дорослих і людей похилого віку з врахуванням потреб мешканців з обмеженими можливостями;
- загороджений багатофункціональний спортивний майданчик з футбольними воротами і баскетбольними сітками та сучасним спортивним обладнанням;
- майданчик для тренажерів з сучасним спортивним обладнанням;
- пішохідні доріжки, що дозволять об’єднати всі функціональні зони майданчику у відпочинковий комплекс та забезпечать безпечне пересування мешканців і відвідувачів амбулаторії сімейної медицини, дітей по дорозі до садочка №51, до гімназії "Євшан" та шкіл № 40, №18;
- зони зручного паркування автотранспорту мешканців, відвідувачів амбулаторії сімейної медицини, гостьове паркування.

Дана відпочинкова зона є вкрай необхідною для мешканців навколишніх будинків: вулиць Виговського 39, 41, 45, Любінська 101, 101б, 103, 101а, 105, 107, 99, 99а, 99б, оскільки біля них такої ніде немає.

Фотографії