Мультифункційний спортивний майданчик на території СЗШ №33 за адресою м. Львів вул. Т.Шевченка, 34 Реалізований

Доданий
15.09.2017
Номер
221
Освітні та медичні проекти

Основна мета реалізації проекту-створення максимально комфортних умов для занять спортом для дітей, молоді міста, та учнів школи. Основною проблемою школи є відсутність спортивного майданчика. Наявні тільки зношені металеві конструкції та старі ворота. Відтак, спорудження сучасного мультифункційного спортивного комплексу дасть змогу залучити максимальну кількість дітей до здорового способу життя.

Автор проєкту
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Шевченка, 34, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета реалізації проекту-створення максимально комфортних умов для занять спортом для дітей, молоді міста, та учнів школи.
У школі № 33 навчається 277 учнів, у т.ч.:
в школі І ступеня 128 учнів;
в школі ІІ ступеня 116 учнів;
в школі ІІІ ступеня 33 учнів.
Водночас, у школі навчається чимала кількість дітей з багатодітних сімей, дітей учасників АТО та загиблих учасників АТО, дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей з тимчасово-переміщених сімей.
Будинок, де знаходиться школа був збудований у 1894 р., як будинок для сиріт відомим архітектором Адольфом Каменобродським. У 1980 році до будинку добудували спортивний зал.
З 2010 року у школі проведено капітальний ремонт шкільної їдальні, санвузлів, відремонтовано всі класні кімнати, коридори, створено два нові сучасні комп’ютерні класи , завершується капітальний ремонт спортивного залу.
Нажаль, основною невирішеною проблемою школи - є відсутність належного спортивного майданчика. Натомість, наявні тільки зношені металеві конструкції та старі ворота. Зокрема турніки вже непридатні для використання, що в свою чергу може спричинити випадки травматизму серед дітей. Відтак, спорудження сучасного мультифункційного спортивного комплексу дасть змогу залучити максимальну кількість дітей до здорового способу життя.
Пропонуємо влаштувати сучасне мультифункційне поле, де б діти мікрорайону могли б займатись футболом, баскетболом, тощо. А також влаштувати секцію з гімнастичними елементами. Реалізація такого проекту дасть змогу долучити всіх дітей, а втому числі і учнів школи до занять спортом, та є напрочуд важливою, оскільки в даному мікрорайоні практично не існує спортивних комплексів сучасного зразка. Також, вагомим аргументом є те, що дана територія, де мало б існувити футбольне поле та турніки слугує привабливим місцем для перебування антисоціальних елементів суспільства, які в свою чергу використовують майданчик для розпиття алкогольних напоїв в темну пору доби та систематично порушують громадський спокій. Педагогічний колектив вже не один рік веде боротьбу з даною проблемою.
Відтак, вважаємо, що реалізація цього проекту стане вагомим суспільним внеском для здорового фізичного виховання підростаючого покоління.

Фотографії

Експертна оцінка