Капітальний ремонт огорожі ДНЗ № 135 (садок святого Миколая) Брав участь

Доданий
15.09.2017
Номер
215
Освітні та медичні проекти

Садок межує з житловими будинками та яром, тому необхідний надійний та міцний захист для дітей. Після сильного буревію та падіння дерева, частина огорожі була пошкоджена, а в деяких місцях знищена, оскільки вона мурована з цегли, яка вже розсипається. Огорожа потребує капітального ремонту, бо є небезпечною не лише для дітей садочку, а й для сусідів - мешканців навколишніх будинків.

Автор проєкту
Софія
Софія Козак
Бюджет
273 587 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Героїв Майдану (Гвардійська), 8А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

ДНЗ № 135 (садок святого Миколая), який знаходиться на вул.Героїв Майдану, 8а, відвідує 79 дітей. Межує садок з яром, гаражами та житловими будинками. На території закладу є комбінована огорожа: сітка, мурована стіна, металеві секції. Багато сміття, що накопичується з боку яру та гаражів, здійснює тиск на аварійну огорожу. Вона вже є старою, в деяких місцях знищена, оскільки вимурувана з цегли, яка вже розсипається. В огорожі є пустоти, які заставлені підручними матеріалами.
Реалізація проекту «Капітальний ремонт в ДНЗ № 135» спрямована на те, щоб створити для вихованців безпечні умови перебування на території та в установі. Діти матимуть відчуття затишку та зможуть вільно гратись і реалізовувати свої творчі задуми.

Фотографії