Безпека дітей в наших руках Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
204
Комунальне господарство

Завдання проекту – встановлення 55 пог.м нової надійної огорожі території школи « Джерельце», яке дасть змогу організувати належну безпеку для перебування дітей та працівників, зможе попередити крадіжки та нищення майна, споруд та знарядь, які встановлені на майданчику та подвір’ї школи. Для нас цей проект є дуже актуальним, так як у закладі навчаються учні 6-10-ти років, 1-4-ті класи відповідно.

Автор проєкту
Олена
Олена Гордієнко
Бюджет
209 500 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Академіка Сахарова, 80, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета проекту – це обмеження доступу на територію школи «Джерельце» осіб, які не задіяні в проведенні навчально-виховного процесу, та посилення контролю за недопущенням внесення до приміщень та на територію вибухонебезпечних та інших предметів, що можуть становити загрозу здоров'ю та життю дітей і працівників, шляхом оновлення 55 пог. м застарілої огорожі.
Встановлення нової надійної огорожі дасть змогу організувати всебічну безпеку для перебування дітей та працівників; зможе попередити крадіжки та нищення майна, споруд та знарядь, котрі встановлені на майданчику та подвір’ї школи та використовуються в навчально-виховному процесі.
Для нас цей проект є дуже актуальним, оскільки у закладі навчаються учні 6-10-ти років, 1-4-ті класи відповідно.
Реалізація проекту забезпечить вищий рівень безпеки учнів та працівників та недопущення пошкоджень шкільної території, у тому числі дитячого спортивного майданчика, ігрових споруд та обладнання, гармонійний естетичний вигляд історичної будівлі школи.

Фотографії