Облаштування подвір'я школи "Світанок" території навколо 2-х корпусів Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
200
Дорожнє господарство

Викласти бруківкою подвір'я школи та основні доріжки які ведуть до школи, зробити реконструкцію подвір'я двох корпусів школи для подальшого використання учнями, вчителями, батьками та громадою мікрорайону, а також інших мікрорайонів. Зробити водовідведення дощових потоків, Зробити проект озеленення території школи. Змінити традиційні депресивні простори шкільного двору на естетично приємні.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Іванишин
Бюджет
2 944 230 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Симона Петлюри, 43, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Привести в належний стан (викласти бруківкою) подвір'я школи та основні доріжки/дороги що ведуть до школи, зробити реконструкцію подвір'я двох корпусів школи для подальшого ефективного та зручного використання
Основне подвір'я школи де проводяться свята – незручне і в ямах, що перешкоджає бажанню вчитися і з гарним настроєм іти до школи.
Дітям, батькам, вчителям потрібно добиратися до школи необлаштованими дорогами і доріжками із сильно пошкодженим асфальтовим покриттям.
На двох дорогах, що ведуть до школи збирається вода яку не можливо перейти і важко обійти.
Зробити водовідведення дощових потоків
Зробити проект озеленення території школи
Організувати, викласти бруківкою основне велике подвір'я школи (у вигляді амфітеатру)
Велике значення має вплив навколишнього середовища на освітній процес. Необхідність замінити традиційні шкільні двори (депресивні простори без будь-якої естетики зі стоячими калюжами і незмінним майданчиком для свят, що закатані в асфальт). Підростаюче покоління хотілося би виховувати в естетичній атмосфері, з розумінням логіки природи і дбайливого до неї ставлення в зрілому віці. Створити оптимістичні простори для виховання дітей, а отже і майбутнього нації.
Основне подвір’я школи де відбуваються основні дійства, проводяться свята «Першого та Останнього Дзвоників», тематичних свят. Ця територія розрахована для більше, ніж 700 дітей, приблизно 1000-1500 батьків, більше 60 осіб учительського складу, а також для мешканців сусідніх зі школою 10-ти будинків. Шкільні подвір'я - незручні, в ямах, що знеохочує дітей вчитися, а вчителів навчати і з гарним настроєм іти до школи. Дітям, батькам, вчителям потрібно добиратися до школи необлаштованими дорогами і доріжками із сильно пошкодженим асфальтовим покриттям.
На двох дорогах, що ведуть до школи збирається вода яку не можливо перейти і важко обійти.
Зробити водовідведення дощових потоків
Зробити проект озеленення території школи
Організувати, викласти бруківкою основне велике подвір'я школи (у вигляді амфітеатру) Велике значення має вплив навколишнього середовища на освітній процес. Необхідність замінити традиційні шкільні двори (депресивні простори без будь-якої естетики зі стоячими калюжами і незмінним майданчиком для свят,

Фотографії