Дорога по вул. Пилипа Орлика - північна межа парку "Замарстинівський" Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
183
Дорожнє господарство

Пропоную до вашої уваги проект капітального ремонту по вул. Пилипа Орлика. Ця дорога межує з парком "Замарстинівський". Дорогою користуються мешканці району, які люблять гуляти парком, а також мешканці Львова, які є членами садових товариств: «Будівельник», «Будівельник 1», «Ветеран», «Садівник», «Приозерний», «Мічуринець», «Дружба», «Самоцвіт» та інші.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Чижук
Бюджет
2 950 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Пилипа Орлика, 5Б, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Пропоную до вашої уваги проект влаштування асфальтобетонного покриття по вул. Пилипа Орлика. В кінці 2015 року Місто почало робити капітальний ремонт дороги від початку готелю «СВ» (адреса: вул. Пилипа Орлика 5б) і вдалося влаштувати приблизно 150м асфальтобетонної дороги шириною 6м з бордюрами (фото №1). Надалі роботи були припинені через відсутність фінансування. Ця дорога розташована на півночі від парку «Замарстинівський» і фактично є межею цього парку з північної сторони парку (фото №6). Ця дорога на сьогоднішній день є грунтовою і, коли падають дощі, то вона пертворюється на суцільне болото і стає непрохідною для людей (фото №4), а іноді непроїздною для машин (фото №5). Багато людей мене зрозуміють, оскільки вони напевно не раз застрягали у цьому болоті, намагаючись потрапити на свої садові ділянки. Справа в тому, що ця дорога є головною, по якій можна дойти чи доїхати до таких садових товариств: «Будівельник», «Будівельник 1», «Ветеран», «Садівник», «Приозерний», «Мічуринець», «Дружба», «Самоцвіт» (вибачте якщо не всіх записав).
Крім того, межа дороги зі сторони парку поросла хащами та бур’нами, що не дає можливості навіть зайти до парку з північної сторони (Фото №3). ЛКП «Зелений Львів» здійснює догляд за парком «Замарстинівський» тільки там де є чітка межа – асфальтобетонна дорога, але тільки-но асфальт закінчився – все, ніякої тобі красивої зеленої травички – одні тільки непролазні хащі (фото №2,3). Коли буде побудована дорога – тоді і травичка зелена з’явиться взамін хащів і головне можна буде потрапити у парк з північної сторони, а не тільки з південної (фото №1).
Пропоную мешканцям Шевченківського району, які люблять гуляти у парку «Замарстинівський», а також мешканцям м.Львова, які є членами перелічених вище Садових товариств долучитися до реалізації цього проекту і проголосувати за цей проект з 1 по 15 листопада 2017 року в Єдиних центрах чи по інтернету.
Дякую за увагу.

Фотографії