Облаштування баскетбольно-волейбольного майданчика на території ЛСШ "Надія" Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
164
Освітні та медичні проекти

Облаштування спортивного майданчика.

Автор проєкту
Кирил
Кирил Офіцеров
Бюджет
205 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Наукова, 60, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Здоров’я нації визначається насамперед станом здоров’я її дітей, але, на жаль, показники захворюваності української молоді з кожним роком зростають. Найголовнішим завданням навчальних закладів – збереження і підвищення рівня фізичного та духовного здоров'я учнів. У ЛСШ «Надія» навчається 327 учнів для потреб яких є спортзал розміром 63,6 м2.
Проект сприяє вирішенню ряду проблем: проведення більш якісних і цікавих уроків фізкультури, змагань районного та міського масштабу, організація активного дозвілля учнів, виведення непрофесійного спорту на якісно новий рівень, формування особистості учня засобами фізичної культури, пропаганда здорового способу життя серед жителів мікрорайону, проведення спортивних свят і змагань для дорослих, надання часу для безкоштовних тренувань, формування партнерських стосунків між школою та громадою.
Безпечний баскетбольно-волейбольний майданчик – сучасна зона для активного відпочинку учнів та мешканців мікрорайону.
Спортивний майданчик не має огорожі, тому доступний для мешканців громади цілодобово, за виключенням використання території під час уроків фізичної культури учнів.

Фотографії

ПІБ Відповідальної особи

Офіцеров Кирил Михайлович

Контактні дані відповідальної особи

380932170657