Багатофункційний спортивно-розважальний майданчик, вул.Й.Сліпого, 33. Відхилений

Доданий
01.09.2017
Номер
16
Спорт

На розі вулиць Й.Сліпого –Толстого -Тарнавського, їснує спортивний великий заасфальтований майданчик з радянських часів.
Пропоную частково впорядкувати даний майданчик шляхом будівництва - багатофункційного спортивно-розважального майданчика з гладким бетонним покриттям для наступних видів спорту:
- флорбол, - стритбол (баскетбол 3*3 та 5*5), - хокей на роліках з м'ячем,
- футбол

Автор проєкту
Андрій
Андрій Колесник
Бюджет
657 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Йосипа Сліпого, 33, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Ефективність запропонованої ініціативи дозволить закласти на довгі роки правильну тенденцію культури виховання молодого покоління та проведення вільного часу, спортивна інфраструктура не що інше як прямий конкурент нічним закладам та закладам з продажем алкоголю для молоді.

Найбільша проблема відвідувачів даного майданчику – це його покриття та нераціональне спланування зон для різних видів спорту.
Дуже багато нарікань на великий травматизм на майданчику, в першу чергу від мам – які гуляють з дітьми та від мешканців що прийшли позайматись спортом.
При позитивному вирішені цього питання та ергономічному розташування запропонованого багатофункційного майданчику, кількість відвідувачів значно збільшилася.
Це би створило основу для тренду міста Львова – популяризація районних та міжрайонних змагань. В свою чергу, це привело би до підняття рівня молоді в певних видах спорту, таких як:
- бакетбол 3*3, StreetBALL - на сьогодні є найпоширеніший вид спорту в Україні, який лідирує по популяризації;
- волейбол 5*5, класично популярний вид спорту який завжди має своїх прихільників);
- хокей на роліках з м’ячем – 5*5, вид спорту який набрав обертів у Західній Європі та Скандинавії, один з найдинамічніших по швидкості видів спорту.
Хокейні команди зі Львова, завжди беруть участь у Всеукраїнських Турнірах, але провести у себе в місті Львові не мають можливості у зв’язку із відсутністю жодного подібного майданчика.
- Міні-футбол 5*5, на цьому майданчику кожну суботу-неділю грають місцеві мешканці на їснуючому «баскетбльному» майданчику з асфальтним покриттям.
Майже кожна гра закінчується травмами різної тяжкості, у зв’язку із небезпечним асфальтним покриттям.

Фотографії