MakerSpace Lviv Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
159
Освітні та медичні проекти

Це сучасна науково-технічна лабораторія на Сихові, яка дасть змогу вчителям з різних шкіл м. Львова проводити практичні майстер-класи для учнів, закріплювати теорію практикою. Для школярів - це унікальна можливість власноруч випробувати те, про що пишуть у книжках та в Інтернеті, реалізувати свої креативні задуми, пов'язані з наукою.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Назаркевич
Бюджет
2 641 653 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
просп. Червоної Калини, 58, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Makerspace Lviv - це науково-технічна лабораторія на Сихові для втілення ідей, проведення експериментів та навчання. Ми - громадська організація, яка вже веде активну діяльність: у нас навчаються діти віком 12-16 років, ми запрошуємо спікерів з різних країн і різних професій, щоб ті розповідали про свої спеціальності підростаючому поколінню, мотивували їх і надихали навчатися і майструвати своїми руками, виготовляти продукти.

Ми вже будуємо хімічну та фізичну лабораторії, майстерні, лекторій та планетарій. Ми проводимо навчання для підлітків з різних дисциплін: програмування, створення ігор, підприємницька діяльність, гідропоінка та girls rule. Актуальна інформація щодо курсів знаходиться тут: https://www.facebook.com/pg/MakerSLviv/events/

У більшості львівських шкіл відсутній проектний підхід до навчання та матеріально технічна база для того, щоб учні мали де і на чому закріпляти набуті теоретичні знання.

Поява робочої зони із найсучаснішими майстернями і лабораторіями дасть змогу вчителям з різних шкіл м. Львова проводити практичні майстер-класи для учнів, закріплювати теорію практикою. Для школярів ж це стане унікальною можливістю власноруч випробувати те, про що пишуть у книжках та в Інтернеті, намагатися реалізувати свої креативні задуми, пов'язані з наукою, технікою і дизайном. Саме таким місцем буде Мейкерспейс.

Фотографії