Реконструкція спортивно-відпочинкового майданчика Кавалерідзе 17-19 Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
153
Спорт

Реконструкція та модернізація спортивно-відпочинкового майданчика Кавалерідзе 17-19 для комфортного відпочинку та дозвілля мешканців різних вікових категорій.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Когут
Бюджет
465 377 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
Івана Кавалерідзе вулиця, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Між будинками 17 і 19 , що по вулиці Кавалерідзе знаходиться велике подвір’я. Ще з кінця 80-х років минулого століття про благоустрій і озеленення двору почали дбати мешканці будинків. Спільними зусиллями усіх небайдужих людей було насаджено дерева, зроблено лавки для відпочинку. Двір зелений затишний, проте на сьогоднішній час усі металеві конструкції дитячого майданчика застарілі, лавки поламані. Мета авторів проекту та усіх співмешканців будинків за вказаною адресою – створення комфортної зони для відпочинку, проведення дозвілля та занять спортом у нашому дворі. Велика площа подвір’я дозволяє розділити його на 3 зони: прогулянково-відпочинкову (з зручними сучасними лавами), спортивну (з вуличними тренажерами для спортивного розвитку) та ігрову (для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку), що забезпечить повноцінний відпочинок людей усіх вікових категорій. Для втілення вказаної мети потрібно:
• Встановити зручні лавки та замінити старе асфальтне покриття на бруківку;
• Замінити застарілі металеві конструкції існуючого дитячого майданчика та встановити сучасний багатофункціональний спортивно-ігровий комплекс;
• Для найменших мешканців встановити пісочницю із накриттям, гойдалки, гірку, ігрові будиночки.
У наших будинках проживає багато родин з дітьми дошкільного та шкільного віку, тому особливу увагу хочемо приділити саме облаштуванню ігрової зони для безпечного та комфортного відпочинку дітей. Адже діти потребують активного руху та відпочинку, їм необхідно мати свій простір. Після облаштування сучасного майданчику, вони матимуть можливість більше часу проводитимуть на вулиці, а не з гаджетами вдома. Ми – за популяризацію саме активного відпочинку та здорового способу життя. Використовуючи вуличні дитячі комплекси, дитина може виконувати легкі фізичні вправи, тим самим покращуючи свою фізичну форму і зміцнюючи здоров'я. Також майданчик – це зона живого спілкування дітей.
Дбаючи про чистоту нашого двору хотілось, щоб також були встановлені урни для сміття.
Ми вважаємо, що у сучасному європейському місті повинні бути місця для комфортного відпочинку та дозвілля його мешканців.

Фотографії