«Покровська площа» Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
150
Комунальне господарство

Мета – облагородити площу для зустрічі людей різного віку. На розі вулиць Личаківська і Долішня, вже багато років є сквер у занедбаному стані, поряд - досить небезпечний пішохідний перехід. Пропонуємо облаштувати площу для зустрічі людей різного віку із зеленими насадженнями, алеєю, енергоефективним освітленням, криницею-фонтаном з питною водою, безпечним пішохідним хідником через центр площі.

Автор проєкту
Олег
Олег Котис
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
Личаківська вулиця, 175, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета проекту – облагородити площу для зустрічі людей різного віку, беручи за взірець одну з євангельських зустрічей.
На розі вулиць Личаківська і Долішня, в Личаківському районі міста Львова, вже багато років розташований сквер, який є у занедбаному стані. Також, у Личаківському районі є небагато зелених зон, які були б пристосовані для використання громадою.
На сьогодні, пішохідний перехід на початку скверу (вул.Личаківська) є досить небезпечний для усіх учасників дорожнього руху (пішоходів, велосипедистів і водіїв), особливо в першій половині дня, коли учні ідуть до/з школи №63, яка є поряд. Цей пішохідний перехід є досить довгим і завантажений складним рухом автомолів.
Пропонуємо облаштувати площу для зустрічі людей різного віку (парафіяни храму - поряд є Церква покрови пресвятої Богородиці; учні, батьки та вчителі – поруч є корпус молодшої школи № 63 і корпус старшої школи № 63) із зеленими насадженнями, алеєю із енергоефективним освітленням (бажано сонячні батареї), встановлянням криниці (яка б була своєрідним фонтаном для площі, а також питною водою зі скважини). Проект передбачає пішохідний хідник через центр площі (скверу), що дасть можливість пішоходам переходити цю площу безпечніше, ніж біля проїздної частини дороги вул.Личаківська.
Враховуючи, що площа (сквер) знаходиться поряд із Церквою покрови пресвятої Богородиці, парафія буде зацікавлена, щоб площа була доглянута і ефективно використовувалась громадою.

Фотографії