Облаштування спортивного майданчика на вул. Сихівській/Соняшниковій Відхилений

Доданий
14.09.2017
Номер
143
Спорт

Облаштування комбінованого спортивного майданчика зі штучним покриттям (міні-футбол, волейбол, баскетбол) на вул. Соняшниковій біля буд. 20А (поряд з вул. Сихівська). Ділянка впродовж багатьох років використовується для гри у дворовий футбол, мешканцями вставлено дерев'яні ворота, розчищено від сміття, нанесено розмітку.

Автор проєкту
Бюджет
498 036 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Соняшникова, 20, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Облаштування комбінованого спортивного майданчика зі штучним покриттям (міні-футбол, волейбол, баскетбол, теніс, бадмінтон) на вул. Соняшниковій біля буд. 20А (поряд з вул. Сихівська).
Ділянка впродовж багатьох років використовується для гри у дворовий футбол та інших ігор, мешканцями вставлено дерев'яні ворота, розчищено від сміття, нанесено розмітку.
Поблизу майданчика знаходяться десятки багатоквартирних будинків, зокрема, на вул. Соняшникова, Сихівська, Полуботка, Морозна, Зубрівська, Кавалерідзе. За наявності значної кількості дитячих майданчиків, відсутній майданчик для занять міні-футболом, волейболом, баскетболом, тенісом, бадмінтоном).
Діти та дорослі залюбки проводять дозвілля на вказаному майданчику. Щороку членами ОСББ "На Соняшниковій 20А" здійснюється толока та його прибирання.
Але територія не є облаштованою (пристосованою) для спортивних ігор. Природне ґрунтове покриття призводить до підняття пилу в повітря, а це в свою чергу погано впливає на органи дихання дітей. А за дощової погоди унеможливлює заняття до повного висихання. Крім того, територія не огороджена і це призводить до вильоту м'ячів на проїжджу частину по вул. Сихівській, що загрожує створенням аварійних ситуацій водіям та загрози життю та здоров'ю дітей.
Майданчик призначено для використання всіма віковими групами (в т.ч. дошкільнятами та людьми похилого віку).
Крім того, наявність такого майданчика дасть можливість проводити дворові змагання з відповідних дисциплін серед мешканців мікрорайону.
Передбачається, що доступ буде відкритий для всіх з 6.00 до 22.00 та зачинятиметься для уникнення актів вандалізму та ін. пошкоджень.

Фотографії