School Hub 93 Реалізований

Доданий
13.09.2017
Номер
111
Освітні та медичні проекти

Благоустрій внутрішнього шкільного подвір*я з метою організації відпочинку під час перерв учнів та колективу школи, проведення зустрічей, семінарів та мистецьких акцій.

Автор проєкту
Зоряна
Зоряна Ханькова
Бюджет
487 100 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Кос-Анатольського А., 10, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Існуюче шкільне подвір´я є хорошим ресурсом для створення громадського простору та організації відпочинку, а також забезпечення безпечного дозвілля учнів та працівників школи під час перерв.
Це позитивно впливає на здоров´я, успішність учнів та працездатність педагогів. Зазвичай, перерви між уроками є своєрідною проблемою, як для вчителів так і для батьків школярів.
Велика кількість учасників навчально¬виховного процесу(близько 1700 чоловік) не дає змоги працівникам школи абсолютно забезпечити порядок і дисципліну дітей під час перерв. Також важливим моментом є перебування учнів початкової школи на групі продовженого дня, які завдяки проекту зможуть відпочити і корисно провести час до приходу батьків.
Тому, вважаємо за необхідне облаштування внутрішнього шкільного подвір´я, що дасть змогу розвантажити місця найбільшого скупчення учнів під час перерв (коридори, їдальня) та забезпечить належну дисципліну і порядок перебування в школі. Також цю територію плануємо використовувати для проведення позаурочних виховних заходів, концертів, просвітницьких заходів та зустрічей з відомими людьми сьогодення.
Ідея реалізації цього проекту позитивно підтримується учнями, батьками та колективом нашої школи.

Фотографії

Фотографії реалізованого проєкту