Спортивно-ігровий майданчик у дворі буд. №6 по вул. Коломийській Відхилений

Доданий
13.09.2017
Номер
101
Спорт

Метою проекту є створення комфортного середовища для дозвілля і фізичного розвитку мешканців у дворі житлового будинку. Діти матимуть де весело і цікаво проводити вільний час на свіжому повітрі. Спортивні тренажери дають можливість і дітям, і дорослим більше уваги приділяти активному і здоровому відпочинку. А всі бажаючі зможуть у літню спеку посидіти під нашим гостинним дубом.

Автор проєкту
Смаль
Смаль Степанівна
Бюджет
177 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Коломийська, 6, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Метою реалізації проекту є облаштування комфортних умов для проведення вільного часу для мешканців навколишніх будинків. Проект передбачає ігрові зони для дітей різного віку, спортивні споруди для активного відпочинку і лавочки для людей старшого покоління. На даний момент на території є кілька фруктових дерев, великий дуб і одна лавка. Мешканці не мають можливості відпочити на свіжому повітрі. Діти не мають чим займатися на вулиці.
Реалізація проекту дасть можливість:
1) Мамам з маленькими дітками відпочивати біля пісочниці, яка , для безпеки, буде закриватися.
2) Старші дітки зможуть цікаво і весело проводити час в ігровій зоні (гойдалки, карусель, балансир) . А також, що не менш важливо, зможуть покращувати свою фізичну форму, займаючись на вуличних тренажерах.
3) На спортивних тренажерах зможуть займатися і інші мешканці, тим самим підтримуючи активний спосіб життя. Особливо враховуючи те, що поблизу нема схожих спортивних майданчиків.
Діти у вільний від навчання час зможуть гуляти у дворі під наглядом і займатися спортом. Територія буде доступна для усіх бажаючих, тому реалізація проекту буде корисна і для мешканців сусідніх будинків, які зможуть користуватися спортивними спорудами.

Фотографії