Опис
Розширений опис проекту
Даним проектом пропонується здійснити капітальний ремонт та модернізацію приміщень харчоблоку, згідно із вимогами Державних санітарних норм та правил «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу». Функціонально організувати простір харчоблоку, модернізувати інженерні підключення. Влаштувати примусову вентиляцію на кухні. Придбати сучасне обладнанням, яке забезпечить правильний технологічний процес виготовлення їжі для школярів.
Мотивація проекту - Здоров’я дитини формується під впливом багатьох чинників, але головним із них є харчування: достатність, якість, безпечність, збалансованість харчових продуктів, режим харчування тощо. Наш проект спрямованих на поліпшення харчування і харчового статусу дітей.
Команда проекту
Педагогічний колектив та батьки школи