• Подання
    Подання
  • До закінчення залишилось
    Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Мануфактура здорової їжі у СЗШ №20 Успішно пройшов оцінку

Доданий
15.09.2021
Номер
198
Освітні та медичні проекти

Основна мета проекту - здійснити капітальний ремонт та модернізацію приміщень харчоблоку, а також забезпечити кухню професійним обладнанням, яке покращить процес виготовлення їжі та забезпечить школярів високоякісним харчуванням. Адреса реалізації проекту вул. Скидана, 18

Автор проєкту
Наталія
Наталія Ясниська
Бюджет
599 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
Карпа Скидана вулиця, 18, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Даним проектом пропонується здійснити капітальний ремонт та модернізацію приміщень харчоблоку, згідно із вимогами Державних санітарних норм та правил «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу». Функціонально організувати простір харчоблоку, модернізувати інженерні підключення. Влаштувати примусову вентиляцію на кухні. Придбати сучасне обладнанням, яке забезпечить правильний технологічний процес виготовлення їжі для школярів.
Мотивація проекту - Здоров’я дитини формується під впливом багатьох чинників, але головним із них є харчування: достатність, якість, безпечність, збалансованість харчових продуктів, режим харчування тощо. Наш проект спрямованих на поліпшення харчування і харчового статусу дітей.

Команда проекту

Педагогічний колектив та батьки школи

Фотографії