• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Простір дитячої творчості та дозвілля по вул. Хуторівка 24-28а Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
196
Культура

Облагородити територію біля дитячих мистецьких навчальних закладів. Облаштувати новою плиткою, лавочками та сміттєвими урнами дорогу перед школами, що буде зручніше як для дорослих так і для діток. Обладнати пандус.
Розбити у подвір’ї школи дитячий майданчик, де б проводили своє дозвілля діти та дорослі. А також літню сцену, на якій би проводилися концертні та освітні заходи на відкритому повітрі.

Автор проекту
Ірина
Ірина Леськів
Бюджет
2 048 668 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Хуторівка, 28, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Облаштування «Простору дитячої творчості та дозвілля» по вул. Хуторівка 24-28а (Сихів)
1. На вул. Хуторівка знаходяться 3 дитячі заклади: Дитячий центр МЖК 1, ДШМ №5 та дитяча бібліотека №33. Ми хочемо облаштувати простір навколо закладів, який зараз перебуває у неналежному стані: понищені плити дорожнього покриття, відсутній пандус для людей з обмеженими можливостями шлях яких проходить повз школу. А подвір’я школи взагалі у занедбаному стані. Тут проводять «своє дозвілля» певні верстви населення, залишаючи після себе різні відходи, такі як: побиті пляшки, недопалки, шприци, купи сміття тощо… І це все спостерігають дітки, відвідуючи заняття шкіл.
Ми пропонуємо облагородити пришкільні території, надавши їм більш естетичного та доглянутого вигляду, щоб пустуючі ділянки приносили користь для громади Сихова.
Запропоновані зміни:
2. перед дитячими установами: Дитячим центром МЖК 1, ДШМ №5 та дитячою бібліотекою №33
 поміняти тротуарне покриття
 встановити лавки та сміттєві урни
 Облаштувати пандус для зручності переміщення людей з особливими потребами: зробити похилішим підйом , встановити поручні та тектильні плити для незрячих.
2. З’єднати передню частину школи з подвір’ям за рахунок викладення пішохідноЇ доріжки між корпусом школи та рестораном Червона рута
3. Подвір’я школи поділити на 2 зони:
-а) «Літня сцена»:
 -відведену ділянку вкласти плиткою;
 - облаштувати камерну літню сцену;
 - встановити накриття від негоди над сценою;
-б) «Дитячий майданчик»): - встановити:
 -Гойдалку "Близнята" - 1 шт.
 -"Гойдалку-балансир " - 1 шт.
 - Пісочницю - 1 шт.
 - Дитячий столик - 1 шт.
 - Дитячий комплекс з гіркою . - 1 шт.
 - Лавки - 4 шт.
 Встелити відповідним покриттям
Територію подвір’я обнести сіткою та встановити освітлення для кращого збереження майна, а для зручного доступу мешканців навколишніх будинків встановити брами, які б у нічний час закривалися .
Оскільки ми подаємо проект, який окрім своїх усіх цілей претендує і на довготривалість, а не разовість, ми сподіваємось на його повну підтримку і реалізацію . Усі, на кого спрямований цей проект зможуть сповна відчути усі блага, які він принесе. Діти з навколишніх будинків, шкіл та їхні батьки зможуть проводити час у затінку дерев, на лавочках, на дитячому майданчику, насолоджуюсь музикою, що долинатиме з вікон школи мистецтв та Дитячого центру, також батьки, що очікують своїх дітей з занять, матимуть місце, де це можна зробити. З другої сторони заднього двору, учні школи зможуть проводити заняття на відкритому повітрі, також інші дітки та загалом львів`яни зможуть реалізовувати свої культурні проекти на цій території. Чи то мистецькі виставки, чи дитячі книжкові форуми, усе під відкритим небом.
Також усі жителі сусідніх будинків зможуть скористатися цими позитивними змінами.. Коли нам вдасться реалізувати найважливішу частину цього проекту-пандуси для людей з особливим потребами, ми зуміємо долучити до нашого соціо-культурного проекту усі групи населення.

Фотографії