За допомогою громадського бюджету Львова у Винниках спорудили сучасний дитячий ігровий комплекс

На Винній Горі у м. Винники завершено реалізацію ще одного проекту громадського бюджету – переможця 2018 року. Його вартість 500 тис грн. Сучасний дитячий ігровий комплекс розташований у мікрорайоні, де проживають переважно молоді сім’ї з дітьми.

Автор проекту Андрій Вівчар розповів, що був присутній на спорудженні ігрового комплексу від початку і до завершення робіт. Відтак каже, що задоволений термінами та якістю їх виконання. У результаті отримав те, чого очікувала громада. Пригадуючи голосування за громадський бюджет, Андрій Вівчар зазначає, що воно було важким через конкуренцію серед проектів.

"У рамках реалізації проекту громадського бюджету змонтована огорожа, споруджено великий ігровий комплекс, на якому встановлене спеціальне покриття, завдяки якому на місці, де бавляться діти, нема болота, також воно не є травматичним. Відтепер на новому дитячому ігровому комплексі діти можуть активно та безпечно відпочивати, а колись занедбана частина подвір’я перетворилася на осередок для розвитку малечі", - каже автор проекту.

 Детальніше - на відео.

Надія Гербовка.