Як реалізовуються проекти Громадського бюджету

12 лютого на апаратній нараді у Львівській міській раді було представлено підсумки реалізації проектів Громадського бюджету 2017-2018 років.

        Начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський поінформував колег, що до реалізації на 2018 рік було рекомендовано 38 проектів-переможців на загальну суму 25 737 173 грн.

        Протягом 2018 року розпорядникам коштів вдалось реалізувати 30 проектів, з них один великий проект № 299 «Найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні».

        Вісім перехідних проектів, серед яких «Модернізація спортивного залу та роздягалок у школі № 57 ім. Короля Данила», «Облаштування спортивного майданчика на території СЗШ № 91», «Благоустрій подвір'я шкіл на куті  просп. Чорновола - вул. Замарстинівської», «Футбольний стадіон на території спортивного комплексу СЗШ № 97», «Універсальний спортивний майданчик на подвір’ї СЗШ № 48», «Мультифункційний спортивний майданчик на території  СЗШ № 33 за адресою м. Львів вул. Т. Шевченка, 34», «Громадський простір у парку «Снопківський», «Благоустрій скверу на вулиці Рибній» очікують реалізації. Представники виконавчих органів Львівської міської ради запевнили, що дані проекти громадського бюджету будуть реалізовані впродовж 2019 року.


Детальніше