Розпочато консультації з громадськістю щодо проекту внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Львова

Із 23 січня 2018 року по 12 лютого 2018 року триватимуть консультації з громадськістю щодо проекту внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Львова.

На підставі звернень львів'ян щодо необхідності внесення змін до порядку подання проектів, проведення голосування та визначення проектів - переможців громадського бюджету м. Львова, управлінням «Секретаріат ради» було розроблено пропозиції щодо внесення змін до діючого положення про громадський бюджет.

Консультації з громадськістю щодо проекту внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Львова триватимуть із 23 січня 2018 року по 12 лютого 2018 року. Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг м. Львова або як електронне звернення до 12 лютого 2018 року. 

Крім цього 2 лютого 2018 року у приміщенні Першої Львівської Медіатеки (вул. Мулярська, 2а)  відбудеться представлення проекту внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Львова. Початок о 17.00 год. Вхід вільний. Детальніше