ОБЛАШТУВАННЯ СКВЕРУ НА КУЛЬЧИЦЬКОЇ, 18 На реалізації

Доданий
10.09.2021
Номер
70
Інші проекти

Сквер на Кульчицької, 18 – не просто громадський простір, а символ єдності громади. Спільними зусиллями місцеві мешканці вберегли сквер від забудови і три роки поспіль облаштовують його благоустрій завдяки перемогах у громадському бюджеті. Уже облаштовано центральну алею з місцями для відпочинку мешканців.
Наступним етапом планується облаштування менших доріжок, встановлення лавок та смітників.

Автор проєкту
Бюджет
599 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Олени Кульчицької, 18, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Громада вулиць Кульчицької, Любінської, Петлюри, Садової та багатьох інших уже понад 4 роки бореться за збереження від забудови зеленої зони, площею понад 1 гектар, на Кульчицької, 18. За цей час ми не лише відстояли наш сквер в судах, ми тричі виборювали в громадському бюджеті кошти на його облаштування. Зараз сквер уже набуває красивого сучасного вигляду, про який мешканці могли лише мріяти. Він наповнився людським спілкуванням і дитячим сміхом. Ми проводимо тут кінопокази, турніри з шахів, заняття спортом чи просто відпочиваємо на свіжому повітрі.
Зважаючи на велику площу ділянки, станом на зараз вдалось облаштувати благоустрій меншої половини площі скверу.
Саме тому, аби продовжувати облаштовувати бруківкою алеї, встановлювати зручні лавки та смітники для сортування сміття, висаджувати нові дерева, нам знову дуже потрібна перемога в громадському бюджеті.

Команда проекту

Ілона та Світлана Павлюк, Володимир Побігушка, Володимир Баб'як, Михайло Варшавський, Володимир Піцикевич, Зиновій Саляк, Уляна Пак, парох о.Володимир та парафіяни Храму Всіх Святих Українського Народу.

Фотографії