Встановлення сучасних ігрових споруд у ЗДО № 14 по вул. Щурата, 2 у м. Львові Брав участь

Доданий
08.09.2021
Номер
42
Освітні та медичні проекти

Реалізація проєкту створить сприятливі та безпечні умови для розвитку дошкільнят та покращить естетичний вигляд території ЗДО. В рамках проєкту передбачається встановлення сучасних, ігрових, мультифункціональних споруд, які забезпечать організацію рухової активності малят, а також наповнить їх дозвілля цікавим змістом.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Мисан
Бюджет
596 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Щурата, 2, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Територія закладу є великою, проте на ній не має жодних споруд для забезпечення змістовного дозвілля дітей. Всі аварійні споруди було демонтовано. Зреалізувавши цей проєкт ми забезпечимо всі 12 майданчиків ігровими спорудами, що забезпечать організацію рухової активності малят, а також наповнить їх дозвілля цікавим змістом та покращить естетичний вигляд території. Ми використовуємо усі засоби і можливості щоб зробити наш заклад безпечним, сучасним, облаштованим належним чином. Покращення розвивального середовища приведе до перетворення закладу в більш комфортний,
Заклад відвідує 345 дітей, створене нове розвивально-ігрове середовище дасть можливість забезпечити якнайкращі умови для розвитку і гармонійного виховання всіх дошкільнят.

Команда проекту

Батьківська громада, працівники ЗДО, громада мікрорайону.

Фотографії