Креатив у подвір’ї НВК «Школа-садок «Софія» Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
203
Освітні та медичні проекти

Щоб іти в ногу з часом і максимально використати наявні ресурси, хочемо облаштувати внутрішнє подвір’я старшої школи як навчально-практично-оздоровлювальний майданчик, який може бути використаний для потреб школярів, учителів та громади Нового Львова.
На цьому майданчику діти зможуть експериментувати, пізнавати, навчатися, розвивати свої навики, удосконалювати вміння та оздоровлюватися.

Автор проєкту
Ярослав
Ярослав Коропецький
Бюджет
438 580 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Героїв Крут, 27, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Зважаючи на основні засади реформи освіти, сучасна школа потребує нового і цікавого навчального середовища, орієнтованого на компетентнісний підхід.
Щоб іти в ногу з часом і максимально використати наявні ресурси, хочемо облаштувати внутрішнє подвір’я старшої школи як начально-практично-оздоровлювальний майданчик, який може бути використаний для потреб школярів, учителів та громади Нового Львова.
На цьому майданчику діти зможуть експериментувати, пізнавати, навчатися, розвивати свої навики, удосконалювати вміння та оздоровлюватися, зокрема під час перерв.
Учителі матимуть можливість проводити пленерні уроки, тематичні години, демонструвати практичність застосування набутих учнями знань, умінь та навичок.
Громада Нового Львова буде мати можливість цікаво і корисно проводити вільний час з дітьми на території майданчика,залучатися до здорового способу життя та вчитися бережливо ставитися до громадського майна.
Цей майданчик буде поділений на тематичні зони:
• експериментальний біологічний майданчик (з використанням клумби, що є в межах даної території)
• навчальна зона
• спортивно-оздоровча зона.
Результатом задуму буде створення навчально-практично-оздоровлювальної зони, де в неформальній атмосфері можливе проведення нестандартних занять, під час яких кожна дитина буде задіяна у навчанні.
Впевнені, що запропоновану ідею підтримає громада нашого мікрорайону.

Фотографії